Loading...

O nás

Pěkný den,

zajímá Vás něco o našem eshopu proč vznikl a proč právě Tepezcohuite? Pak jste na správném místě. Já, Květa Zahrádková, jsem srdcem tohoto eshopu společně s mým manželem, který je jeho technickou oporou a bez něhož by náš projekt neviděl světlo světa.

Proč jsme si vybrali právě Tepezcohuite?

Od dětství jsem bojovala s různými formami ekzémů. Přestože se lékaři i moje maminka snažili, nepodařilo se nám ekzém dlouhodobě udržet pod kontrolou. Vše se změnilo v roce 2012, kdy jsem se vdala a na svatební cestě na ostrově Karpáthos jsem si řekla, že musím najít řešení. Při hledání na internetu jsem narazila na strom Tepezcohuite, známý jako "strom kůže", a rozhodla se vyzkoušet jeho účinky. Objednala jsem si první pomádu a na vlastní kůži zjistila, že opravdu funguje proti mým ekzémům.

Zjistila jsem, že přípravky z tohoto úžasného stromu nejsou v České republice dostupné, což mě mrzelo, vzhledem k jejich účinnosti. To byl impuls k založení našeho rodinného eshopu TepezCo, www.tepezcohuite.cz, kde nabízíme tyto zázračné produkty širší veřejnosti, abychom pomohli i ostatním s podobnými problémy.

Zajímá vás více? Navštivte náš blog.