Přeskočit na obsah »

Tepezcohuite Pomade 120g

Tepezcohuite Pomade 120g

Spokojenost
Recenze 13

Dostupnost: Na skladě

Běžná cena: 399 Kč

Vaša cena 367 Kč

Zákaznické recenze

položek: 13

na stránku
spokojenost Review by lusy
Spokojenost
Mast jsem si zakoupila na doporuceni kamaradky a z me strany mohu take jen doporucit. (Odeslané 20.1.2016)
Neuvěřitelné... Review by Petra
Spokojenost
...s čím si neporadil lékař za téměř dva roky, poradila si tato pomáda za tři dny. Nejspíš začnu věřit na zázraky
(Odeslané 5.9.2015)
Doporučuji :) Review by Pavlína
Spokojenost
Po 8 letech vyrážka konečně mizí. Opravdu skvělá věc. (Odeslané 19.5.2015)
spokojenost Review by zuzana
Spokojenost
opravdu pomáhá,konečně můžu chdit a ruce jsou taky dobrý,ještě dál budu aplikovat,do úplného zmizení,díky za tenhle krém (Odeslané 1.2.2015)
Po 3 aplikaci mám ekzém pod kontrolou :-) Review by Ilona
Spokojenost
Včera mi pomáda dorazila, po 3 aplikaci už ekzém není červený, nesvědí a kůže není suchá, na dotyk zhrubla a fleky zhnědly, místy se dá už i sloupnout. Nikdy bych nevěřila, že to až tak rychle zabere, jsem nadšená a už se těším na svou novou ZDRAVOU kůži !!! (Odeslané 17.1.2015)
nečekala jsem zázrak, ALE ! Review by Martina
Spokojenost
opravdu velké překvapení! Už jsem nedoufala, že ekzém na ruce se mi někdy zahojí a díky této pomádě se to stalo - celkem rychle cca 1-2 týdny - a já jsem za to moc ráda - konečně se za tu ruku nemusím stydět a také trpět (svědění, bolest...) Děkuji! (Odeslané 16.7.2013)
Skutečně funguje Review by Al
Spokojenost
Skutečně velmi příznivě působí na atopický ekzém. (Odeslané 8.7.2013)
Mohu doporučit Review by Tereza
Spokojenost
Pomadu jsem si objednala ze zvědavosti na ekzém, který mám na ruce a mohu říci, že se ekzém o 90% zlepšil. (Odeslané 25.4.2013)
Prima Review by silky
Spokojenost
Koupila jsem pro přítele na ekzém na rukou, funguje dobře. A já ho snesu i na obličej, což je u mě co říct. Pomáda je hodně mastná, takže fajn v mrazivém počasí. Dobře si poradí i s drobnými rankami a příznivě působí na akné. (Odeslané 14.3.2013)
doporučuji na ekzém Review by Evča
Spokojenost
Mastička je výborná na ekzém, mně osobně se v létě vždy vyrazí ekzém pod kolenem a kortikoidy užívat nechci. Tepezcohuite je první mast, která mi na to zabírá a ekzém vždy zmizí. Mohu doporučit. (Odeslané 5.1.2013)
Doporučuji Review by Peta
Spokojenost
Mast jsem koupila sestře jako dárek a je s ní spokojená (Odeslané 26.12.2012)
Doporučuji Review by Michaela K.
Spokojenost
Nejdříve jsem mastičku dostala k vyzkoušení od kamarádky. Mám specifickou formu atopického ekzému na prstech a nic mi už nepomáhalo. Ekzém se brzy po namazání mastičkou zlepšil a vždy, když se to zase objeví, tak mi mastička pomůže! (Odeslané 3.11.2012)
Vřele doporučuji Review by Iva
Spokojenost
Objednala jsem tuto mastičku pro babičku, která má přes zimu problémy s kůží okolo nehtů. Dlouho jsme hledali, než jsme narazili na Tepezcohuite krém. Je to neagresivní mastička, která na rozdíl od jiných funguje. Doporučuji i pro lidi s citlivou kůží! (Odeslané 25.10.2012)

položek: 13

na stránku

Napište vlastní recenzi

You're reviewing: Tepezcohuite Pomade 120g

Jak hodnotíte tento produkt? *

  1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček
Spokojenost